Liikunnan terveisiä

Moi!

Toimin nyt toista vuotta liikuntavastaavana opiskelijakunta KETOAKKU:ssa. Tehtävääni kuuluu lyhyesti sanottuna pyörittää Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun liikuntapalveluita yhdessä yksiköiden liikuntavastaavien ja liikuntatuutoreiden kanssa.

Listaan alle lyhyesti, mitä kaikkea KTAMK ja opiskelijakunta KETOAKKU tarjoavat tällä hetkellä Kemi-Tornionssa:

–      Tekniikan, terveyden ja Tornion yksiköissä pyörii ilmaisia liikuntavuoroja, joissa pelataan mm. salibandyä, koripalloa, lentopalloa jne.

  • Myös Lappiahallissa pelataan pari kertaa viikossa jalkapalloa.

–       Liikkuva-passilla (liikunta- ja kulttuuripassi) tarjoaa erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

  • Liikkuva-passia on uusi juttu ja sitä kehitetään koko ajan!

–       Torniossa ja Kemissä on opiskelijoille ilmaiset kuntosalit. (Nämä toimivat panttimaksulla ja rahan saa sitten takaisin, kun palauttaa avaimen.)

–       Jokaisessa yksikössä on liikuntatuutoreita, jotka mm. osaavat auttaa liikunnallisissa kysymyksissä.

–       Opiskelijakunnan ja yhdistysten järjestämät liikunnalliset tapahtumat.

VilleKuva1

Ketoakkun ja liikuntatuutoreiden järjestämä jalkapalloturnaus 13.3 Lappiahallissa (Kuvassa järjestäjien joukkue)

Myös viestintää olen pyrkinyt kehittämään. Facebookkiin olen tehnyt ryhmän ”KTAMK Liikunta – KTUAS Sports”, missä tiedotan kaikesta liikuntaan liittyvistä asioista. Jos et vielä ole ryhmässä, niin käy liittymässä sinne!

Keväästä on kyllä tulossa liikunnanosalta tosi mielenkiintoinen. Isoimpana hommanani on korkeakoulujen (RAMK ja KTAMK) yhdistyminen Lapin ammattikorkeakouluksi ja siitä seuraavat liikunta-asiat. Näen yhdistymissä enemmän mahdollisuuksia parantaa korkeakoululiikuntaa molemmissa korkeakouluissa, entä liikunta-asioiden huononemisena.

VilleKuva2

Välillä on hyvä kouluttaa itseään ja tavata samalla muita liikuntavastaavia. Osallistuin 14. – 15.3 Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) järjestämään koulutukseen Tampereella.

Pyrimme yhdistysten liikuntavastaavien ja liikuntatuutoreiden kanssa kehittämään /parantamaan KTAMK:n liikunta-asioita koko ajan. Olemme vasta tosi alussa korkeakoululiikunnassa, mutta tulevaisuus näyttää hyvältä.

Jos sinulla on kysyttävää liikunta-asioissa, niin käänny yksiköiden liikuntatuutoreiden puoleen tai lähetä minulle sähköpostia ville.ojala@edu.tokem.fi

Liikunnallisin terveisin,

Ville Ojala

Liikuntavastaava

Opiskelijakunta KETOAKKU

About KETOAKKU

Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Posted on 5.4.2013, in Liikunta and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Jätä kommentti